BAREN THE KINGS ARMS

Upptäck en värld av avkoppling i hjärtat av Avesta på The King’s Arms. Vår bar är en samlingspunkt där kvällarna fylls med trevliga samtal, skratt och goda drycker. Oavsett om du är en stamgäst eller besöker oss för första gången, så strävar vi efter att göra varje besök oförglömligt. Låt oss vara din destination för avkoppling, goda drycker, trevligt sällskap och underbar livemusik.

AFTER WORK

After work - Onsdagar & fredagar

Lämna vardagens stress och kom till vår after work varje onsdag och fredag mellan kl 15-18. Det är den perfekta platsen för att varva ned och umgås med kollegor eller vänner i en mysig miljö.  Kom tidigt eftersom våra After Work-kvällar är mycket populära och det kan bli fullt snabbt!

LIVEMUSIK

Livemusik - varje fredag

Njut av härlig livemusik på fredagar! Vi bjuder på liveframträdanden från begåvade trubadurer och musiker. Det är den perfekta platsen för att slappna av med en kall öl och bara njuta av den fantastiska musiken.

Drycker kings arms

En Dryck för Varje Smak

Vi är stolta över vårt sortiment av drycker. För whiskyentusiaster erbjuder vi ett stort sortiment av utvalda fina whiskysorter. Vinälskare kommer att uppskatta vårt breda urval av viner, noggrant utvalda från världens alla hörn. Och för ölfantaster har vi en omfattande lista med både lokala och internationella sorter.

foton kings arms

En Plats för Alla Tillfällen

The Kings Arms är skapad för att passa alla önskemål och tillfällen. Oavsett om du söker en lugn kväll med en bra bok och ett glas vin, eller en festkväll med vänner, har vi den perfekta platsen för dig. Med en inbjudande atmosfär och vänlig personal kommer du att känna dig som hemma.

Törstig?

Oavsett om du bara vill hänga i baren eller fira en speciell händelse, är Kings Arms den perfekta platsen
Scroll to Top